11 лютого 2015


Зниження витрат і підвищення ефективності систем віддаленого введення - виведення при використанні нових 4-в-1 серверів серії MOXA ioLogik 2500 


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, лютий 2015 - MOXA анонсував нову серію ефективного обладнання для збору даних 4-в-1 - Moxa ioLogik 2500. Moxa ioLogik 2500 об'єднує функціональність сервера введення - виведення, Ethernet комутатора, підтримує serial / Modbus комутації і 32 ГБ пам'яті для запису даних. З ioLogik 2500 інженери отримують новий потужний інструмент для зниження загальної вартості і складності системи при значному підвищенні ефективності збору даних і точності. Ця інтегрована система віддаленого введення - виведення знижує необхідну кількість компонентів і з'єднань при побудові систем управління введенням - виведенням.
   "При переході до мережевої архітектури замовникам необхідні надійні і ефективні пристрої, тому фахівці MOXA зосередилися на розробці комплексних, більш надійних і простих в експлуатації пристроїв" зазначив Джонні Ванг (Johnny Wang), менеджер по продукції збору даних МОХА.

  "З цим 4-в-1 рішенням віддаленого введення - виведення, зменшується складність системи і розмір самого пристрою, а також час, необхідний для його установки. Для численних додатків, з якими стикаються замовники, MOXA ioLogik 2500 забезпечує як дротове, так і бездротове дистанційне введення-виведення - саме подібних універсальних пристроях в даний час ринок потребує найбільше ".


 
У серії MOXA IoLogik 2500 MOXA використовує унікальний дизайн розширення каналів введення - виведення, що дозволяє підключити більше 100 різних портів введення - виведення, використовуючи тільки одну IP-адресу, для побудови ефективної системи збору даних з більш оптимальною ціною. Крім того, нова логіка управління Click & Go Plus ™ тепер підтримує до 48 правил з подальшої модернізації до 8 умов / дій, а потужний інструмент конфігурації IOxpress може бути використаний для автономної або онлайн конфігурації, що дозволяє налаштувати всі параметри введення - виведення в автономному режимі і потім завантажити налаштування в пристрої - це значно скорочує час і вартість, необхідні для управління і налаштування системи введення - виведення.


  "Moxa розробила пристрої серії ioLogik 2500 на основі побажань клієнтів, що зробило його компактним, інтелектуальним і простим у використанні. Гнучкість обладнаання та інноваційне програмне забезпечення, дозволяє по праву назвати його ідеальним вибором для задоволення потреб у великому спектрі завдань управління даними ", зазначив Джекі Ву (Jacky Wu), менеджер команди збору і обробки даних конструкторського бюро Moxa." Використовуючи новітній набір програмного забезпечення MX-AOPC UA, наші клієнти зможуть створювати ефективні системи управління даними, які дозволять легко здійснювати моніторинг даних в будь-якому місці і в будь-який час."


 Детальніше про MOXA ioLogik 2542 можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/io/Remote/MOXA-ioLogik-2542.htm

 Детальніше про MOXA ioLogik 2512 можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/io/Remote/MOXA-ioLogik-2512.htm

  Детальніше про сімейство серверів введення / виведення і RTU контролерів MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/io/men_io_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2015/News/New-moxa_ioLogik_2500.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2024 Moxa Inc & Dynamix Telecom. Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Динамікс Телеком" - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Динамікс Телеком".