16 квітня 2015


Надійні IP-рішення відеоспостереження MOXA для бортового застосування на залізничному транспорті

  Через зростання чисельності населення, громадський транспорт стає все більш важливим для задоволення щоденних потреб людей у ​​всьому світі. Рухомий склад, в тому числі метро і залізничні поїзди, став надзвичайно поширеною формою пересування населення, а забезпечення надійної системи бортового відеоспостереження має вирішальне значення для підтримки безпеки руху та безпеки пасажирів. Рухомий склад є критичним середовищем з точки зору вібрацій, трясіння, перепадів температур, електромагнітних випромінювань і, тому, Moxa IP рішення для відеоспостереження стають найбільш актуальними завдяки своєму дизайну і відповідності сертифікатам для застосування в бортових додатках.

Системні вимоги
• Вбудовані камери відеоспостереження повинні надійно працювати в умовах вібрації і в нестабільних умовах експлуатації: схильні до дії вологи, пилу і перепадів температур
• Широкий асортимент обладнання для роботи в додатках як з низькою яскравістю, так і з нестабільними або різкоі мінливими умовами освітлення
• Гнучкість для інтеграції з існуючими системами і системами сторонніх пристроїв відеоспостереження
• Можливість повної інтеграції з іншим бортовим електронним обладнанням, в тому числі пожежною сигналізацією та системами відображення для водіїв
Здатність забезпечити закінчене рішення, включаючи широкий асортимент IP камер і відео серверів з необхідними промисловими сертифікатами.

Рішення Moxa
Висока надійність: Для забезпечення надійної бортовий експлуатації, IP камери Moxa і мережеві відеореєстратори сертифіковані для відповідності бортовим вимогам, а саме:
- EN 50155, IP66 - протидія потраплянню пилу / води
- IK8 до IK10 - вандалозахищеність
- EN 50121-3-2 - високий ступінь захисту від електромагнітного випромінювання.
   З широким діапазоном робочих температур від -40 до +75 ° C, без нагрівачів або вентиляторів, Moxa IP камери ідеально підходять для різних типів бортових додатків, а відсутність рухомих частин підвищує загальну надійність системи і забезпечує тривалий час напрацюванню на відмову.

• Різні типи камер для різних типів застосування: Moxa виробляє широкий спектр IP-камер, придатних для різних типів установок і застосувань. Умови освітлення на борту поїзда надзвичайно мінливі, так як транспортний засіб проходить через безліч різних середовищ, в тому числі тунелів, на відкритому повітрі, на сонці і в тіні. Для безперервного забезпечення кришталево чистої якості зображення, IP-камери повинні володіти широким динамічним діапазоном від темного до світлого, а також мати можливість знизити рівень шуму і розмиття, пов'язане з рухом. Камери можуть мати вбудований інфрачервоний освітлювач, що дозволить при слабкому освітленні підвищити якість зображення, а інфрачервоні камери Moxa забезпечують високу роздільну здатність в чорно-білому зображенні навіть в темряві.
Простота управління: Системи IP відеоспостереження МОХА можуть бути легко інтегровані з іншим бортовим обладнанням, таким як пожежна сигналізація і системи відображення водіїв. З підтримкою Onvif Profile S камери і відеореєстратори МОХА можуть інтегруватися з будь-яким обладнанням відеоспостереження третіх сторін, забезпечуючи операторів масштабністю і гнучкістю спільного рішення.

Комплексне рішення: Moxa пропонує операторам широкий вибір IP камер промислового класу, мережеві відеореєстратори, дротове та бездротове мережеве обладнання, serial-over-IP сервера, промислові комп'ютери і цифрові рішення введення / виведення.

Використане обладнання:

  VPort P06-1MP-M12 - Компактні HD IP камери, EN50155 сумісні, H.264 + MJPEG, роздільна здатність 1280 x 800 ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/ip-camera/VPort-P06-1MP-M12.htm

   VPort P06HC-1MP-M12 - HD IP камери в прямокутному корпусі, EN50155 сумісні, H.264 + MJPEG,
   роздільна здатність 1280 x 800  ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/ip-camera/VPort-P06HC-1MP-M12.htm

   VPort P16-1MP-M12 - Компактні HD IP камери, EN50155 сумісні, H.264 + MJPEG, роздільна здатність 1280 x 800
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/ip-camera/VPort-VPort_P16-1MP-M12.htm

   VPort P16-1MP-M12-IR - Компактні HD IP камери з інфрачервоним підсвічуванням, EN50155 сумісні, 
   H.264 + MJPEG, роздільна здатність 1280 x 800
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/ip-camera/VPort-VPort_P16-1MP-M12-IR.htm


   О IP відеосерверах, відеодекодерах та відеокамерах MOXA можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/video/men_video_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2015/News/New-moxa_IP_CCTV.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2024 Moxa Inc & Dynamix Telecom. Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Динамікс Телеком" - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Динамікс Телеком".