9 березня 2017


Компанія «Вектор» Київ - прем'єр дистриб'ютор MOXA представить продукцію MOXA на 12 міжнародній виставці «EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017»
10 - 14 квітня в Києві

  Компанія «Вектор» Київ - прем'єр дистриб'ютор MOXA Inc. представить продукцію MOXA на 12 міжнародній виставці "EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017", яка відбудеться в Києві 10 - 14 квітня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна, 2-Б.
   Виставка "EIA: електроніка і промислова автоматизація" буде проходити в павільйоні №1 ВЦ "КиївЕкспоПлаза" одночасно з найбільшою в Україні електротехнічної виставкою "elcomUkraine" - енергетика, електротехніка, енергоефективність, Green Expo - альтернативна електроенергетика і ТехноПривід.
Продукція MOXA для індустріальної
     автоматизації

Новинки MOXA на стенді
      "Вектор" Київ

Розташування стенду компанії "Вектор"
  На виставці будуть представлені наступні напрямки: комплексна автоматизація виробництва, АСУП, АСУ ТП, АСДУ, АСКОЕ, АСПР, Системи контролю технологічних параметрів, САПР, SCADA-системи, MES-системи, промислове програмне забезпечення, промислові комп'ютери.

    Компанія «Вектор» Київ - провідний український виробник і постачальник мережевого обладнання та рішень для банків, ISP, NSP, корпорацій і промислових підприємств запрошує відвідати наш стенд (див. рисунок нижче)

    На цій виставці «Вектор» Київ представить всю гаму продукції виробництва MOXA для індустріальної автоматизації, яка включає:

¤ Серію високонадійних індустріальних Ethernet комутаторів (IEC 61850-3, NEMA TS2)
¤ Ethernet сервери введення-виведення серії ioLogik
¤ Бездротові IEEE 802.11 (WLAN) і GSM / GPRS / UMTS / HSDPA шлюзи, мости, маршрутизатори
¤ Індустріальні комп'ютери на базі RISC і x86 процесорів
¤ Мультипортові RS-232/422/485 плати для шин ISA, Universal PCI, PCI Expess і PC-104
¤ Сімейство UPort - USB-Serial адаптерів і індустріальних USB HUB
¤ Сімейство NPort - серію асинхронних серверів для підключення RS-232/422/485 пристроїв в Ethernet мережі, термінальних серверів і серверів безпеки
¤ Fieldbus рішення (Modbus шлюзи)
¤ Серію індустріальних медіаконверторів
¤ Серію VPort - індустріальних відеосерверів, відеодешифраторів і відеокамер для віддаленого відеоспостереження через TCP / IP мережі

 Устаткування MOXA для індустріальної автоматизації розроблене спеціально з урахуванням вимоги застосування в жорстких умовах функціонування промислових середовищ: працює в широкому діапазоні температур від -40 до +70 С, має спеціальні захищені (IP30, IP68) корпуси, велике напрацювання на відмову, обширну вбудовану діагностику і відповідає багатьом індустріальним стандартам, таким як EN50155 / 50121-3-2 / 50121-4 (залізничні застосування), NEMA TS2 (управління рухом), IEC 61850-3, IEEE 1613 (енергетика), DNV, GL (морські застосування) і e1 (керування транспортними засобами) та ін.
  Крім високонадійного і економічно ефективного обладнання, MOXA надає своїм користувачам широкий вибір програмного забезпечення, для ефективного впровадження і управління своєї продукції у вашій системі автоматизації.
  Обладнання MOXA широко використовується як за кордоном, так і в Україні в системах автоматизації в енергетиці, на залізничному транспорті, в системах управління морським транспортом, в військових цілях, нафто- і газовій промисловості і на багатьох промислових підприємствах.

  Серед новинок MOXA 2015-2017 років можна відзначити:
¤ MOXA EDR-810 індустріальний 8 + 2G Gigabit Firewall / VPNl / NAT маршрутизатор / комутатор безпеки
¤ MOXA ICS-G7748 / G7750 / G7752 48G / 48G + 2 * 10GB / 48G + 4 * 10GB-портові індустріальні керовані Layer 2 Rackmount Gigabit Ethernet комутатори (до 4 10 Gigabit Ethernet портів)
¤ MOXA EDS-G508E / EDS-G512E / EDS-G516E індустріальні 8/12/16 портові Gigabit Ethernet комутатори, які можуть мати до 4 оптичних портів, що дозволяє застосувати їх для побудови Gigabit Ethernet бекбонів
¤ MOXA NPort 5150AI-M12 / NPort 5250AI-M12 / NPort 5450AI-M12 EN 50155 сумісні, 1, 2 і 4-портові асинхронні сервери RS-232/422/485 в Ethernet (M12 з'єднувачі і IP40 металевий корпус)
¤ MOXA OBU-102 пристрій обходу (bypass) волоконно-оптичних з'єднань
¤ MOXA EXPC-1319 Zone 2 безвентиляторний 19 ", 1000 nit, LCD панельний комп'ютер з Touch Screen
¤ MOXA MC-1100 x86 індустріальні комп'ютери на базі процесорів Intel® Atom ™ E3800, 2 serial порти, 4 Gigabit Ethernet порти, 4 цифрових входи і 4 цифрових виходи, 2 USB 2.0 порти, один Mini-PCIe слот для WiFi, 3G, LTE, GPS, VGA + display port, SD і CFast слоти
¤ MOXA ioPAC 8500 модульний RTU контролер з підтримкою програмування на C / C ++
¤ MOXA VPort P06-1MP-M12 компактна IP HD камера, EN50155 сумісна, H.264 + MJPEG, роздільна здатність 12800 x 800
¤ MOXA AWK-5222 індустріальна IEEE 802.11 a / b / g бездротова точка доступу AP / Bridge / Client) з двома високочастотними модулями
¤ MOXA ICF-1180I індустріальний конвертор Fieldbus в оптику
¤ MOXA EX-402-SHDSL індустріальний, керований SHDSL Ethernet extender (подовжувач)
¤ MOXA IEX-408E-2VDSL2 керовані 6 FE комутатори - VDSL2 Ethernet подовжувачі
¤ MOXA MGate 4101-MB-PBS однопортовий шлюз Modbus RTU/ASCII в PROFIBUS slave
¤ MOXA 5102-PBM-PN однопортовий PROFIBUS в PROFINET шлюз
¤ MOXA MGate 5105-MB-EIP однопортовий Modbus RTU/ASCII/TCP в EtherNet/IP шлюз
¤ MOXA MGate 5101-PBM-MN однопортовий шлюз PROFIBUS в Modbus TCP
¤ MOXA ISD-1210-T/1230-T пристрої розширеного захисту від перенапруги (Advanced surge protectior) для обладнання з послідовним (serial) інтерфейсом

   На стенді будуть представлені зразки продукції MOXA, а також діаграми реалізації проектів в різних областях автоматизації. Зацікавлені клієнти зможуть отримати на нашому стенді повні електронні каталоги продукції MOXA для індустріальної автоматизації.

  Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів ( «речей»), яка в даний час широко впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на межі промислової мережі почали використовувати компактні пристрої збору і обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів.
  Надійні комп'ютери з підтримкою бездротових технологій стають затребуваними, так як ці "межі" мережі часто розташовуються в умовах екстремальних температур.
    Так наприклад, серія MOXA UC-8410A представляє собою універсальний комп'ютер на базі Freescale Cortex-A7 dual-core 1 GHz RISC процесорів з вісьмома RS-232/422/485 послідовними портами, трьома 10/100/1000 Mbps Ethernet портами, чотирма цифровими каналами введення і чотирма цифровими каналами виведення, PCIe mini слотом для бездротових модулів, одним mSATA слотом і двома USB 2.0 хостами. MOXA UC-8410A має вбудовану 1 GB SD карту і 512 MB DDR3 SDRAM, що досить для виконання на ньому різних додатків, а mSATA слот може використовуватися для додаткового розширення пам'яті. Промисловий комп'ютер UC-8410A має спеціальну модель для робочої температури від -40 до 75 °C для застосування в самих жорстких індустріальних середовищах.
   Концепція Internet of Things не відкидає вже існуюче обладнання, а навпаки зберігає його, роблячи акцент на більш розумне використання існуючих активів, щоб підключити їх до потенціалу IIoT. Такі фактори, як довговічність пристроїв, простота serial-Ethernet з'єднання, а також їх невисока вартість також дозволяє використовувати serial-Ethernet та в IIoT концепції.
Для підключення застарілих пристроїв з послідовним (serial) інтерфейсом до Ethernet можуть бути використані конвертори serial-Ethernet або названі сервери доступу для пристроїв з послідовним інтерфейсом. Необхідно враховувати деякі фактори, коли сервери послідовних пристроїв використовуються для підтримки IIoT в хмарних додатках. Наприклад, можливе опитування пристроїв відразу кількома додатками, що часто зустрічається в IIoT. SCADA система і додатки з хмари можуть одночасно видати команди пристрою з послідовним інтерфейсом через сервер доступу. Крім того, більшість пристроїв з послідовним інтерфейсом використовують власні протоколи, що заставить знайти правильне рішення для перетворення послідовних даних в Ethernet пакети. Велика кількість пристроїв з послідовним інтерфейсом, підключених в одну мережу, використовується в більшості IIoT додатків - такі сполучення зажадають великого числа ресурсів як в диспетчерських додатках, так і в хмарних рішеннях.
  МОХА розробляє також і спеціалізоване програмне забезпечення для використання в концепції Internet of Things, зокрема ThingsPro Suite - інтегроване рішення для розподіленого збору даних і управління пристроями, яке може спростити розгортання промислових IoT. Побудоване на відкритій платформі Debian Linux, ThingsPro Suite дозволяє інтегрувати Modbus комунікації і управління пристроями, збір і обробку даних, а також бездротові мережі, в кілька простих кроків. ThingsPro Suite покликаний забезпечити просте і комплексне рішення для систем збору і обробки даних і пристроїв управління, таким чином, щоб скоротити час розробки і виходу рішення на ринок ".

   Устаткування MOXA, для забезпечення високої надійності і відмінних експлуатаційних характеристик, використовує численні інноваційні рішення і технології, розроблені конструкторами MOXA.

      Наші фахівці допоможуть Вам у виборі необхідного обладнання для Ваших індустріальних проектів. Ми сподіваємося, що експонати стенду «Вектор» Київ будуть цікаві, як розробникам індустріальних проектів автоматизації підприємств, автоматизації на транспорті, в комунальному господарстві, в будівництві, нафтохімічній та машинобудівній промисловості, так і розробникам проектів для банків, корпорацій, промислових і торгових підприємств, ISP, операторам зв'язку, телекомам, а також постачальникам комп'ютерної техніки і периферії.
 

 
Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на даній виставці !!!

  Місце розташування стенду компанії "Вектор" Київ

 

* На фрагменті схеми павільйону стенд компанії "Вектор" Київ відзначений логотипом компанії, а також червоною стрілкою показаний прохід до стенду від стійки реєстрації учасників (Вхід G).



   Замовити запрошення і отримати більш детальну інформацію про виставку можна на сторінці
    http://asutp.euroindex.ua/?pid=101

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/ieia2017.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua  
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор".