28 липня 2017


Moxa
анонсує випуск 18-слотової Rackmount стійки TRC-2190 для модулів - медіаконверторів для створення додатків з високою щільністю портів


Прес-реліз
  Taipei, Taiwan, липень 2017 - МОХА представляє нове стієчне рішення для установки медіаконверторів для додатків з високою щільністю портів, таких як, наприклад, інформаційні системи для пасажирів і системи управління трафіком. Завдяки модульній конструкції шасі Moxa TRC-2190 забезпечує 18 слотів для установки керованих модулів конверторів Ethernet-оптика CSM-400, які також можуть використовуватися в якості автономних пристроїв на місцях установки.
   Модель TRC-2190 має безвентиляторну конструкцію, що робить її більш стабільним і надійним рішенням. Найбільшими перевагами безвентиляторного дизайну є зниження витрат і зусиль на технічне обслуговування в порівнянні з тими конструкціями, які вимагають постійного ремонту охолоджуючого вентилятора. Підтримуючи простий протокол мережевого управління (SNMP), прозорі медіаконвертори Moxa забезпечують не тільки віддалене управління мережевим статусом зв'язку і потужністю, але також забезпечують відправку повідомлень про тривоги мережевим адміністраторам для обробки непередбачених подій, таких як збої живлення або втрата зв'язку. 

  Інноваційна можливість дистанційного керування TRC-2190 полегшує пошук неполадок, знижує навантаження і скорочує час простою. Крім того, TRC-2190 підтримує мультиплексування з поділом по довжині хвилі (WDM), допомагаючи користувачам економити кошти на вартості оптоволоконних кабелів. Для спрощення конфігурації рішення Moxa розроблене з функцією розширеного групування, яка дозволяє користувачам групувати слайдові модулі з однаковими налаштуваннями, щоб скоротити час і зусилля при їх установці.
«Завдяки безвентиляторному дизайну і інноваційному віддаленому управлінню для легкого усунення неполадок стійка для установки медіаконверторів TRC-2190 ідеально підходить для різних великомасштабних мереж, які потребують централізованого управління і передачі даних на великі відстані», - зазначив Норман Ванг, менеджер по продуктах підрозділу Moxa Industrial Device Connectivity.


Особливості
- 19" розмір для монтажу в спеціалізовані стійки (rackmount)
- 18 слотів для додатків, що потрубують великої кількості конверторів
- SNMP/веб-консоль для віддаленого управління і моніторингу
- Дубльоване вхідне живлення для підвищення надійності
- Відсутність вентиляторів
- Діапазон робочих температур від -20 до 55 °C.

  Детальніше про 18-слотову Rackmount стійку TRC-2190 для модулів - медіаконверторів можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/conver/MOXA-TRC-2190.htm

   Детальніше про керовані модулі конверторів Ethernet-оптика CSM-400 можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/MC/MOXA-CSM-400.htm

  Детальніше про індустріальні медіаконвертори MOXA можна прочитати ->
  http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/media/men_media_con_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/New-moxa_TRC-2190.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"