4 квітня 2017


Moxa приступила до виробництва нової серії SDS-3008 - комутаторів з найбільш компактним розміром і інтуїтивно зрозумілою конфігурацією

Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, квітень 2017 - МОХА представляє нову лінійку інтелектуальних Ethernet комутаторів - SDS-3008. Інтелектуальні комутатори пропонують інтуїтивно зрозумілу лише односторінкову панель, яка дозволяє користувачам активувати попередньо сконфігуровані індустріальні протоколи одним натисканням, тим самим спрощуючи інтеграцію з HMI / SCADA системами. Більш того SDS-3008 - найбільш тонкі комутатори в світі. Завдяки компактному розміру і гнучкій конструкції, інтелектуальні комутатори забезпечують максимальну гнучкість установки.
  Відповідно до проведеного PWC дослідженню «2016 Global Industry 4.0 Survey» оцифровка існуючих портфелів продуктів і впровадження нового цифрового продуктового портфеля - це два ключові заходи, які компанія планує зробити в найближчі роки для підвищення ефективності виробництва.

   «Коли необхідно оновлення мережі, найбільш поширеною проблемою для інженерів, що розгортають керовані комутатори, є їх складність протягом усього життєвого циклу системи управління », - зазначив Джек Лін (Jack Lin), менеджер по продукції підрозділу промислової Ethernet інфраструктури Moxa. «Саме тому ми розробили інтелектуальний комутатор, який підтримує найнеобхідніші функції управління і має 3-2-1 дизайн для простоти використання: 3 - попередньо налаштовані протоколи, 2 - методи установки і 1 сторінкова панель управління. Інтелектуальні комутатори - ідеальне рішення для обробної промисловості, особливо для машинобудування, які знаходяться на шляху до IIoT і індустрії 4.0 ».

 Три протоколу в одному пристрої
  Інтелектуальні комутатори підтримують промислові протоколи EtherNet / IP, PROFINET і Modbus / TCP, а конфігурація може бути виконана одним натисканням миші за допомогою інтелектуального інтерфейсу.

  Всього 2 сантиметри завширшки і можливість установки на DIN-рейку або в стійку
  Інтелектуальні комутатори призначені для гнучкої установки. Компактний розмір дозволяє вбудовувати їх практично в будь-яку шафу управління - вони підтримують як монтаж на DIN-рейку, так і монтаж в стійки. Триходовий комплект для монтажу на DIN-рейку дозволяє користувачам встановлювати комутатори горизонтально або вертикально. З додатковими аксесуарами для стійки 1U, користувачі можуть комбінувати чотири інтелектуальних комутаційних блоки в 19 "шафі.

 Панель налаштування на одній сторінці
   Інтелектуальні комутатори оснащені новим інтелектуальним інтерфейсом, який має графічне функціональне меню і односторінчату панель, яка спрощує користувачам візуалізувати стан і управляти комутатором.


  Детальніше про серію індустріальних смарт - комутаторів SDS-3008 можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/ether_sw/Smart/moxa_SDS-3008.htm

  Детальніше про індустріальні Ethernet комутатори MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/es/men_ethernet_switches_all.htm

Компания «Вектор» Киев - премьер дистрибьютор MOXA представит продукцию MOXA на 10 международной выставке «EIA: электроника и промышленная автоматизация 2015» 21–24 апреля в КиевеОбладнання MOXA на стенді компанії "Вектор" Київ демонструватиметься на виставці «EIA: електроніка і промислова автоматизація 2017»  
10–14 квітня в Києві. Запрошуємо відвідати наш стенд!

Детальніше і безкоштовне запрошення на виставку див. http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/ieia2017.htm

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/New-moxa_SDS-3008.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2024 Moxa Inc & Dynamix Telecom. Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Динамікс Телеком" - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Динамікс Телеком".