7 листопада 2017


Moxa анонсує серію AWK-1137C - бездротових serial / Ethernet клієнтів, розроблених для інтеграції з обладнанням користувачів


Прес-реліз
  Taipei, Taiwan, Листопад 2017. Moxa - провідний постачальник промислових бездротових рішень, представила AWK-1137C, компактний і надійний бездротовий клієнт, призначений для інтеграції з промисловим обладнанням. Бездротовий клієнт розміром з долоню підтримує гнучкі варіанти монтажу, має декілька інтерфейсів для підключення зовнішніх пристроїв, а також орієнтовану на мобільність конструкцію, що дозволяє розробникам різного обладнання вбудовувати пристрій в своє обладнання для забезпечення якісного бездротового зв'язку. Крім того, пристрій також підтримує технологію AeroMag від Moxa - швидку і легку технологію розгортання бездротової мережі.

  Wen Hsuan Chen, менеджер Industrial Wireless Division Moxa зазначив: «виробники машин і механізмів вимагають компактного і надійного бездротового клієнта для створення бездротових підключень до мобільного промислового обладнання, такого як рухомі об'єкти, роботизовані пристрої та системи автоматизованого зберігання і т.п. Нові бездротові клієнти AWK-1137C Moxa спеціально розроблені для задоволення цих вимог. На додаток до компактності, бездротові клієнти AWK-1137C мають гнучкі варіанти монтажу, Ethernet і послідовні порти для легкої інтеграції в машини і рухоме обладнання. Для забезпечення безперебійного бездротового зв'язку мобільного обладнання пристрій підтримує технологію Turbo Roaming Moxa, яка забезпечує швидкий час переадресації протягом 150 мілісекунд. Широкий діапазон вхідного живлення від 9 до 30 В постійного струму забезпечує стабільну подачу енергії, наприклад від бортової батареї, а антивібраційна конструкція забезпечує надійну роботу при встановленні в рухоме обладнання та машини. Крім того, клієнт підтримує технологію Moxa AeroMag, що робить розгортання бездротової мережі швидким і легким. Бездротовий клієнт AWK-1137C - ідеальне бездротове рішення для забезпечення надійного бездротового зв'язку для комп'ютерів в мережах автоматизації».

   AWK-1137C підтримує технологію 802.11n MIMO, забезпечуючи більш якісне використання бездротової мережі і швидкість передачі даних до 300 Мбіт / сек, що важливо наприклад для передачі відеоданих. Конструкція промислового класу з подвійною ізоляцією захищає вхідні і вихідні антени від електромагнітних перешкод, а діапазон робочих температур від -40 до 75°C (Е - модель) забезпечує високу надійність пристрою в найскладніших умовах експлуатації.

Особливості
 - Сумісність зі стандартами IEEE 802.11a/b/g/n
 - IP30 корпус
 - Клієнт - базований Turbo Roaming (час перемикання < 150 ms)
 - 2x2 надійна технологія MIMO
 - Вбудована надійна антена і ізольоване живлення
 - Антивібраційна конструкція (IEC 60068-2-6)
 - Компактний розмір для промислових застосувань
 - Просте налаштування і просте розгортання з AeroMag.

 Детальніше про Moxa AWK-1137C можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/nport_wifi/AWK-1137C.htm

 Детальніше про індустріальні бездротові WLAN пристрої доступу MOXA можна прочитати ->
  http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/wg/WLAN/men_WLAN_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   
http://www.ukr.moxa.com.ua/2017/News/New-moxa_AWK-1137C.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"