25 квітня 2016


Продукцію MOXA на 11 міжнародній виставці
«EIA: електроніка і промислова автоматизація 2016»
19-22 квітня в Києві представила компанія «Вектор» Київ - прем'єр дистриб'ютор MOXA в Україні


  Компанія
«Вектор» Київ - прем'єр дистриб'ютор MOXA Inc. представила продукцію MOXA на десятій міжнародній виставці "EIA: електроніка і промислова автоматизація 2016", яка проходила в Києві 19-22 квітня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза".
   Виставка "EIA: електроніка і промислова автоматизація" проходила одночасно з найбільшою в Україні електротехнічною виставкою "elcomUkraine".
   На виставці були представлені наступні напрямки: комплексна автоматизація виробництва, АСУП, АСУ ТП, АСДУ, АСКОЕ, АСПР, Системи контролю технологічних параметрів, САПР, SCADA-системи, MES-системи, промислове програмне забезпечення, промислові комп'ютери.
  Компанія «Вектор» Київ - провідний український виробник і постачальник мережевого обладнання та рішень для банків, ISP, NSP, корпорацій і промислових підприємств на цій виставці представила всю гаму продукції виробництва MOXA для індустріальної автоматизації, яка включає:

¤ Серію високонадійних індустріальних Ethernet комутаторів (IEC 61850-3, NEMA TS2)
¤ Ethernet сервери введення-виведення серії ioLogik
¤ Бездротові IEEE 802.11 (WLAN) і GSM/GPRS/UMTS/HSDPA шлюзи, мости, маршрутизатори
¤ Індустріальні комп'ютери на базі RISC і x86 процесорів
¤ Мультипортові RS-232/422/485 плати для шин ISA, Universal PCI, PCI Expess і PC-104
¤ Сімейство UPort - USB-Serial адаптерів і індустріальних USB HUB
¤ Сімейство NPort - серію асинхронних серверів для підключення RS-232/422/485 пристроїв в Ethernet мережі, термінальних серверів і серверів безпеки
¤ Fieldbus рішення (Modbus шлюзи)
¤ Серію індустріальних медіаконвертерів
¤ Серію VPort - індустріальних відеосерверів, відеодешифраторів і відеокамер для віддаленого відеоспостереження через TCP/IP мережі

  Обладнання MOXA для індустріальної автоматизації розроблене спеціально з урахуванням вимоги застосування в жорстких умовах функціонування промислових середовищ: працює в широкому діапазоні температур від -40 до +70 С, має спеціальні захищені (IP30, IP68) корпуси, велике напрацювання на відмову, велику вбудовану діагностику і відповідає багатьом індустріальним стандартам, таким як EN50155/50121-3-2/50121-4 (залізничні застосування), NEMA TS2 (управління рухом), IEC 61850-3, IEEE 1613 (енергетика), DNV, GL (морські застосування) і e1 (керування транспортними засобами) та ін.
  Крім високонадійного і економічно ефективного обладнання MOXA, надає своїм користувачам широкий вибір програмного забезпечення, для ефективного впровадження і управління своєї продукції у ваших системах автоматизації.

   Обладнання MOXA широко використовується як за кордоном, так і в Україні в системах автоматизації в енергетиці, на залізничному транспорті, в системах управління морським транспортом, в військових цілях, нафто- і газовій промисловості і на багатьох промислових підприємствах. 

   На стенді також були представлені діаграми реалізованих проектів в різних областях автоматизації. Зацікавлені клієнти змогли отримати на нашому стенді повні електронні каталоги продукції MOXA для індустріальної автоматизації, а також проспекти, що пояснюють застосування обладнання MOXA в різних індустріальних додатках.

  Обладнання MOXA, для забезпечення високої надійності і відмінних експлуатаційних характеристик, використовує численні інноваційні рішення і технології, розроблені конструкторами MOXA.

  Фахівці компанії "Вектор" в ході виставки проконсультували відвідувачів стенду в оптимальному виборі необхідного обладнання для їх індустріальних проектів, зробивши акцент на основних перевагах та інноваційних технологіях, що відрізняють індустріальне обладнання MOXA.

  Серед новинок MOXA, специалістів в області автоматизації в промисловості, великий інтерес викликала серія MOXA EOM-G103-PHR-PTP - Full Gigabit керованих модулів резервування і серія MOXA PT-G503-PHR-PTP - Full Gigabit керованих боксів резервування (анг. redundancy boxes - RedBoxes), призначених для інженерів автоматизації, які хотіли б впровадити передові технології стандарту IEC 62439-3 з мінімальними зусиллями, а також збільшити продуктивність і надійність обладнання для критично важливих додатків.

  Ще одна новинка - MOXA ТАР-6226 - все-в-одному, яка об'єднує в собі дві точки доступу, керований комутатор з підтримкою волоконнооптичних зв'язків і AC / DC блок живлення з широким діапазоном вхідних напруг, викликала інтерес у фахівців, що займаються автоматизацією на транспорті, для забезпечення надійного зв'язку рухомих об'єктів з наземними комунікаціями. Завдяки IP68 корпусу і ударо- і віброзахисним роз'ємам M12, TAP-6226 спеціально розроблений для рухомих об'єктів, в тому числі для використання на залізничному транспорті.

Інтерес в цій галузі автоматизації викликали і IP-рішення відеоспостереження MOXA для бортового застосування.

   Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів («речей»), яка в даний час широко впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на границі промислової мережі почали використовувати компактні пристрої збору і обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів. Надійні комп'ютери з підтримкою бездротових технологій стають затребуваними, так як ці "межі" мережі часто розташовуються в умовах екстремальних температур. MOXA вже сьогодні пропонує широкий спектр подібних пристроїв, який в 2016 році буде значно розширено. Тож не дивно, що фахівці в області автоматизації в нафтовій і газовій галузях проявили інтерес до GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA IP шлюзів MOXA для зв'язку і управління віддаленими об'єктами за допомогою мобільних комунікацій. 

  При модернізації і створенні нових мереж управління в цій галузі фахівців привернули і нові Core 10G Ethernet комутатори MOXA ICS серії. Так наприклад, наявність 48 Gigabit портів в MOXA ICS-G7748A / G7750A / G7752A забезпечує користувачам збільшення пропускної здатності мережі для задоволення сучасних вимог у високій продуктивності і можливості швидко передавати великі об'єми відео, голосу і даних по мережі. Комутатори MOXA ICS-G7748A / G7750A / G7752A підтримують мережеве резервування за технологією Turbo Ring, Turbo Chain (час відновлення <50 мс при 250 комутаторах) і RSTP/STP, мають резервоване ізольоване вхідне живлення. Ethernet комутатори серії MOXA ICS-G7748A / G7750A / G7752A задовольняють різним промисловим стандартам (EN50121-4, UL 60950 і т.д.), що гарантує їм високу надійність і безперебійне функціонування в важких промислових середовищах. Індустріальні Rackmount Ethernet комутатори серії MOXA ICS-G7748A / G7750A / G7752A призначені для створення великомасштабних мереж управління, де в центрах управління потрібна висока щільність портів і високонадійні комунікації.

   Ми сподіваємося, що експонати стенду «Вектор» Київ були цікаві, як розробникам індустріальних проектів автоматизації підприємств, автоматизації на транспорті, в комунальному господарстві, в будівництві, нафтохімічній та машинобудівній промисловості, так і розробникам проектів для банків, корпорацій, промислових і торгових підприємств, ISP, операторам зв'язку, телекомам, а також постачальникам комп'ютерної техніки і периферії.

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/eia2016_ot.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"