03 березня 2016


Підвищення ефективності систем віддаленого введення - виведення при використанні нових Wi-Fi серверів серії MOXA ioLogik 2500-WL1 c підтримкою логіки Click&Go Plus


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, березень 2016 - Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів («речей»), яка впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на границі промислової мережі почали використовувати компактні обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів.
   MOXA анонсує нову серію ефективного обладнання ioLogik ™ 2542-WL1 і ioLogik 2512-WL1 з підтримкою протоколів 802.11a/b/g Wi-Fi для обслуговування великої кількості пристроїв в М2М додатках, що потребують бездротового зв'язку. IoLogik 2542-WL1 підтримує аналогові з'єднання введення / виведення через Wi-Fi, а ioLogik 2512-WL1 підтримує цифрові з'єднання введення / виведення через Wi-Fi.
   З появою цих двох моделей, Moxa пропонує широкий вибір гнучких рішень для мереж збору даних: як дротових Ethernet, так і бездротових Wi-Fi, 2G GPRS і 3G HSPA мереж. "Для промислових споживачів ми хочемо зробити якомога простіше збір та спільне використання даних від різних датчиків, в різних середовищах і умовах" сказав Wenyuan Niu, менеджер з маркетингу. "Wi-Fi стає корисним і популярним видом комунікацій як в заводських цехах, так і у віддалених районах. Наші нові бездротові моделі допоможуть користувачам за допомогою Wi-Fi задовольнити свої потреби при побудові систем збору даних".
    Обидва пристрої ioLogik мають автоматичну генерацію тегів і створення звітів для підключених датчиків і пристроїв. Ця функція дозволяє оператору контролювати велику кількість польових пристроїв з високою ефективністю, а також вони обидва мають підтримку Moxa MX-OPC UA серверів для хмарної конфігурації, що дозволяє мінімізувати пропускну здатність мережі і затримки. Передача даних захищена найсучаснішими засобами забезпечення безпеки (WPA2 / 802.11i), включаючи передові методи шифрування і аутентифікації.
   На додаток до Wi-Fi, в ioLogik ™ 2542-WL1 і 2512-WL1 є 4-портовий некерований Ethernet комутатор і два послідовних порти для підключення різних польових пристроїв. Послідовні порти підтримують режим опитування даних з використанням протоколу Modbus RTU. Ці дані можуть бути перетворені в формат Modbus TCP або AOPC tag перед відправкою їх по Ethernet мережі. Пристрої також підтримують зв'язок з кількома пристроями віддаленого введення / виведення, використовуючи тільки одну IP-адресу. До slave Ethernet порту можна підключити до 8 модулів розширення ioLogik E1200 і, таким чином, перетворити більше 100 каналів в одну IP-адресу. Решта три Ethernet порти можна використовувати для підключення будь-яких Ethernet керованих польових пристроїв.
   Wenyuan Niu зазначає, що лінія МОХА ioLogik розроблена для простого управління і конфігурації. Запатентована логіка Click & Go Plus забезпечує локальний запис даних і управління, використовуючи інтуїтивно зрозумілу структуру IF-THEN-ELSE. Призначені для користувача оповіщення в режимі реального часу легко налаштовуються і можуть передаватися по SMS, електронною поштою або через SNMP trap. Користувачі також можуть використовувати програмне забезпечення Moxa ISOxpress для створення конфігурації в автономному режимі і завантажувати готові налаштування в інтернет-пристрої. Це значно скорочує час і вартість розгортання і управління.
   Moxa IoLogik 2542-WL1 і 2512-WL1 розроблені для надійного промислового використання і можуть функціонувати при температурі від -30° до 70°C. Обидва пристрої забезпечують кращий в галузі захист від електромагнітних перешкод і мають ударостійкий корпус.


 Детальніше про серію MOXA ioLogik 2542-WL1 можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/io/IO_2500/MOXA-ioLogik-2542-WL1.htm

 Детальніше про серію MOXA 2512-WL1 можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/io/IO_2500/MOXA-ioLogik-2512-WL1.htm

  Детальніше про сімейство серверів введення/виведення і RTU контролерів MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/io/men_io_all.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_ioLogik_2500.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"