25 травня 2016


Нові високопродуктивні індустріальні RISC комп'ютери серії MOXA UC-8410A з широким робочим температурним діапазоном для бездротових IIoT застосувань


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, травень 2016 - Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів («речей»), яка впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на кордоні промислової мережі почали використовувати компактні обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів. Надійні комп'ютери з підтримкою бездротових технологій стають затребуваними, так як ці "межі" мережі часто розташовуються в умовах екстремальних температур.
   Той факт, що екстремальні температури можуть привести обчислювальні системи до нестабільної роботи або краху, змусив розробників створити промислові комп'ютери з широким температурним діапазоном.

  Серія MOXA UC-8410A представляє собою універсальний комп'ютер на базі Freescale Cortex-A7 dual-core 1 GHz RISC процесорів з вісьмома RS-232/422/485 послідовними портами, трьома 10/100/1000 Mbps Ethernet портами, чотирма цифровими каналами введення і чотирма цифровими каналами виведення, PCIe mini слотом для бездротових модулів, одним mSATA слотом і двома USB 2.0 хостами. MOXA UC-8410A має вбудовану 1 GB SD карту і 512 MB DDR3 SDRAM, що достатньо для виконання на ньому різних додатків, а mSATA слот може використовуватися для додаткового розширення пам'яті.

Висока продуктивність, без перегріву

• Комп'ютери серії UC-8410A використовують Freescale Cortex-A7 двоядерний 1 ГГц RISC процесор. Володіючи високою продуктивністю обчислювальної системи і підтримуючи численні комунікаційні функції, не виділяє надто багато тепла. Вбудована в 1 Гб SD-карта і 512 МБ DDR3 SDRAM забезпечує достатньо пам'яті для роботи програмного забезпечення, а слот mSATA забезпечує додаткову гнучкість нарощування пам'яті.

Компактний розмір, універсальна функціональність
• Комп'ютери серії UC-8410A маючи компактний розмір, підтримують широку гаму необхідних інтерфейсів: 8 послідовних портів, 3 порти Ethernet, чотири порти цифрового введення і чотири порти цифрового виведення, PCIe mini і mSATA слоти, 2 USB хости, що робить їх ідеальними в якості комунікаційної платформи для промислових додатків, які потрубують підключення різноманітних пристроїв.

Простота розробки додатків
  Комп'ютери UC-8410A поставляються з попередньо встановленою ОС Linux Debian 8, забезпечуючи відкрите операційне середовище для розробки програмного забезпечення користувача. Це робить комп'ютери UC-8410A оптимальним рішенням для використання в промислових застосуваннях при мінімальних витратах і зусиллях.

Надійна конструкція для жорстких індустріальних середовищ
• Промисловий комп'ютер UC-8410A має спеціальну модель для робочої температури від -40 до 75°C для застосування в жорстких індустріальних середовищах.

  Детальніше про комп'ютер MOXA UC-8410A можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/uc/uc-8410A.htm

  Детальніше про сімейство індустріальних комп'ютерів MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/uc/men_computers.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_UC-8410A.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2024 Moxa Inc & Dynamix Telecom. Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Динамікс Телеком" - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Динамікс Телеком".