2 серпня 2016


Нові високопродуктивні індустріальні RISC комп'ютери серії
MOXA UC-8100-ME-T з широким робочим температурним діапазоном для бездротових IIoT застосувань


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, серпень 2016 - Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів («речей»), яка впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на границі промислової мережі почали використовувати компактні обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів. Надійні комп'ютери з підтримкою бездротових технологій стають затребуваними, так як ці "границі" мережі часто розташовуються в умовах екстремальних температур.
   Той факт, що екстремальні температури можуть привести обчислювальні системи до нестабільної роботи або краху, змусило розробників створити промислові комп'ютери з широким температурним діапазоном.

 Серія MOXA UC-8100-ME-T являє собою універсальний комп'ютер на базі Cortex-A7 1 GHz RISC процесорів з двома RS-232/422/485 послідовними портами, двома 10/100 Mbps Ethernet портами, PCIe mini слотом для бездротових модулів.
  Швидкості, що забезпечують 4G LTE технології в десятки разів швидші, ніж іншими попередніми поколіннями мобільного зв'язку. Проте, це поліпшення має і недоліки: додаткове тепло, що виділяється компонентами 4G LTE IIoT шлюзів. Для того, щоб забезпечити надійні IIoT обчислювальні платформи, Moxa пропонує спеціальні моделі з LTE з широким температурним діапазоном. Це обладнання ретельно тестується в випробувальних камерах, що гарантує обчислювальній платформі з підтримкою LTE надійну роботу в широкому діапазоні температур від -40°C до 70°C.

  Оскільки численні застарілі промислові протоколи не сумісні з технологіями IoT, то, наприклад, пересилання даних від кінцевих пристроїв в хмарну базу даних потребує чималих інженерних ресурсів. Додатковий програмний інструмент МОХА ThingsPro ™, який поставляється з серією UC-8100-ME-T - інтегрований пакет ПО для збору даних і обслуговування пристроїв, включає в себе підтримку протоколу Modbus, а також MQTT протоколу IoT зв'язку, що полегшує передачу даних від польових пристроїв у віддалену базу даних за кілька простих кроків.

   Завдяки гнучким інтерфейсним опціям і програмному забезпеченню, ця мініатюрна обчислювальна платформа є надійним і безпечним IIoT шлюзом для збору і обробки даних на віддалених ділянках, а також корисною комунікаційною платформою для багатьох IIoT великомасштабних розгортань.

UC-8100-ME-T особливості:
- Розроблені для промислових IIoT технологій
- Використовують ARM® Cortex™ -A8 1 ГГц процесор
- Відкрита Debian платформа
- Обладнання промислового класу з безвентиляторним дизайном і монтажем на DIN-рейку
- Діапазон робочих температур від -40 до 70°C зі встановленим модулем LTE
- Два 10/100 Mbps Ethernet порти
- Програмовані світлодіоди і програмовані кнопки для легкої установки і технічного обслуговування
- SD роз'єм для розширення пам'яті і міні PCIe слот для стільникових модулів.


 Детальніше про комп'ютер MOXA UC-8100-ME-T можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/uc/moxa_UC-8100-ME-T.htm

  Детальніше про сімейство індустріальних комп'ютерів MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/uc/men_computers.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_UC-8100-ME-T.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"