3 жовтеня 2016


Нова серія МОХА MGate ™ 5109 - однопортові Modbus RTU/ASCII/TCP в DNP3 serial/TCP/UDP шлюзи для спрощення розгортання промислових додатків


Прес-реліз
  Taipei, Taiwan, жовтень 2016 - МОХА представляє нову серію MGate 5109 - промислових Ethernet шлюзів all-in-one, які забезпечують перетворення різних комбінацій Modbus RTU / ASCII / TCP в DNP3 serial / TCP / UDP. Оскільки всі ці перетворення можуть бути виконані в рамках однієї моделі, необхідність придбання, розгортання і налаштування декількох пристроїв для виконання всіх цих перетворень виключається.
   Веб консоль серії Moxa MGate дозволяє весь процес установки здійснити всього за кілька простих кроків, надаючи інженерам велику зручність при налаштуванні, так як потрібно тільки комп'ютер, оснащений Ethernet портом і веб-браузер для налаштування конфігурації.

Автоматичне виявлення для DNP3 об'єктів

   MGate 5109 може автоматично визначати індекс точок для всіх дискретних входів, дискретних виходів, лічильників, аналогових входів і аналогових виходів. Замість того, щоб вручну вводити номера з керівництва користувача продуктів, що зазвичай займає багато часу і, отже, підвищує експлуатаційні витрати, користувачі можуть просто натиснути кнопку "Auto Detection" і Веб-консоль MGate автоматично введе необхідні параметри.

Простий моніторинг і усунення неполадок
   MGate 5109 має кілька вбудованих інструментів для спрощення пошуку неполадок. Користувачі можуть почати моніторинг стану системи за допомогою функції діагностики, яка дозволяє виявити стан зв'язку DNP3. Далі, функція діагностики може визначити статус кожної з точок підключення, в тому числі увімкнення / вимикання і аналогових рівнів. І останнє, MGate 5109 підтримує інструмент моніторингу трафіку, який забезпечує Modbus RTU / ASCII або DNP3 даними, що проходять через шлюз по послідовному інтерфейсу. Замість того щоб надавати просто дані, дані надаються в інтелектуальній формі, легкій для розуміння, в форматі з чітко визначеними полями, в тому числі, тип джерела, призначення, зміст, а також кількох інших додаткових полів. Події можуть бути відфільтровані за різними критеріями, а повний журнал можна зберегти у вигляді файлу для подальшого аналізу.

Особливості

° Підтримка Modbus master/slave і DNP3 master/outstation
° Підтримка повної діагностики для якісного обслуговування
° Підтримка Embedded Modbus і DNP3 serial моніторів трафіку (traffic monitor)
° Захисна 2 кВ ізоляція
° Вбудоване Ethernet каскадування для спрощення розведення.


  Детальніше про MGate ™ 5109 - однопортові Modbus RTU/ASCII/TCP в DNP3 serial/TCP/UDP шлюзи можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/MGate/MOXA-MGate_MGate_W5109.htm

  Детальніше про індустріальні Modbus TCP шлюзи MOXA можна прочитати ->
  http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/modbas/men_modbas_gate.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2016/News/New-moxa_MGate-5109.htm

Продаж продукції MOXA в Україні : 
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор"