10 листопада 2015


Нові індустріальні комп'ютери серії MOXA V2201 з підтримкою WiFi, 3G, LTE, GPS і широким температурним діапазоном


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, листопад 2015 - Концепція інтернет речей (Internet of Things, IoT) - концепція обчислювальної мережі фізичних об'єктів («речей»), яка впроваджується в споживчі товари, здатна змінити і нове промислове обладнання. Пристрої IoT, розташовані на границі промислової мережі почали використовувати компактні обчислювальні платформи з підтримкою бездротових технологій для відправки попередньо оброблених даних в центр управління з використанням LTE, Wi-Fi або інших бездротових протоколів. Надійні комп'ютери з підтримкою бездротових технологій стають затребуваними, так як ці "границі" мережі часто розташовуються в умовах екстремальних температур.
   Той факт, що екстремальні температури можуть привести обчислювальні системи до нестабільної роботи або краху, змусило розробників створити промислові комп'ютери з широким температурним діапазоном.


Нові індустріальні комп'ютери серії MOXA V2201 з підтримкою WiFi, 3G, LTE, GPS і широким температурним діапазоном

    Відомо, що обладнання, яке підтримує технологію LTE генерує більше тепла, ніж інші бездротові технології, це вимагає від комп'ютерних дизайнерів розробки моделей з тепловими властивостями, які дозволяють їм розсіювати велику частину тепла, що виділяється. Тепловий дизайн нових LTE бездротових комп'ютерів МОХА V2201 забезпечує надійну роботу системи в діапазоні температур від -40 до 70°C. "V2201 являє собою нову віху в дизайні промислового класу комп'ютерів," сказав Джонні Фенг (Johnny Fang), менеджер по продукції обчислювального підрозділу МОХА. "LTE став одним з найважливіших вимог для промислових комп'ютерів, що використовуються при підключенні пристроїв на границях промислових мереж IoT. Але це створило проблему для розробників пристрою, так як комп'ютери, які підтримують LTE, мають тенденцію генерувати значно більше тепла. Moxa використала свій досвід в тепловій оптимізації, щоб нова серія комп'ютерів V2201 була здатна надійно працювати при екстремальних температурах, що робить їх ідеальним рішенням для багатьох промислових додатків".
   Інтелектуальні пристрої, підключені до промислової IoT інфраструктури з розподіленою архітектурою, в тому числі датчики, шлюзи і обчислювальні платформи, часто встановлюються в місцях, схильних до суворих умов навколишнього середовища, які можуть включати екстремальні температури, пил або обмеження по використовуваній потужності мережі. "Нові бездротові комп'ютери МОХА V2201 досить компактні, не мають вентиляторів, мають ультра-низьке енергоспоживання (18 Вт) і підтримують монтаж як на DIN-рейку, так і настінний монтаж, що робить їх установку і обслуговування набагато простішим," зазначив Фенг.
   Бездротові індустріальні комп'ютери V2201 базуються на процесорах серії Intel Atom E3800, що забезпечує їм високу продуктивність для локального аналізу даних і процесів. Підтримка SD карт і mSTA дозволяє користувачам не турбуватися про обмеження об'єму пам'яті.
   Бездротові комп'ютери МОХА V2201 підходять для обслуговування широкого спектру комунікаційних інфраструктур маючи 2 вбудованих послідовних порти, 2 Ethernet порти і порти цифрового введення - виведення. Вони також підтримують повний спектр бездротових протоколів підключення, в тому числі Bluetooth, WiFi, 3G, LTE і модулів, які встановлюються в 2 міні-PCIe роз'єми комп'ютера. Надійна, гнучка і бездротова архітектура V2201 стане надійною основою в промисловому IoT застосуванні.

Особливості

Повний спектр технічної підтримки бездротових мереж
• 2 міні-PCIe слоти розширення для бездротових модулів з різними типами бездротових протоколів, в тому числі Bluetooth, Wi-Fi, 3G, LTE.

Надійна конструкція для жорстких індустріальних середовищ
• Перший промисловий комп'ютер з модулем LTE і робочою температурою від -40 до 70°C (робоча температура від -40 до 85 °C без модуля LTE).

Компактний розмір, універсальна функціональність
• Компактний розмір з усіма необхідними інтерфейсами: 2 послідовних порти, 2 порти Ethernet, порти цифрового введення - виведення і HDMI порт для виведення зображення.

Спеціалізоване програмне забезпечення усуває необхідність прихованих витрат
• Для необслуговуваних систем, МОХА Smart Recovery підтримує автоматичне відновлення ОС, а також віддалене оновлення ОС, скорочуючи потреби в робочій силі і додаткових витратах.
• Proactive monitoring (активний моніторинг) надає інформацію в реальному часі про стан обладнання, дозволяючи уникнути проблем, пов'язаних з тривалим простоєм комп'ютера.

Збалансований апаратний дизайн
• На відміну від обладнання інших виробників, кожен з промислових комп'ютерів Moxa є продуктом спільного процесу проектування інтегрованої інженерної команди. Moxa не просто збирає материнську плату, шасі, вентилятор і батарею в одній коробці. Результатом роботи інженерів Moxa є оптимізована промислова обчислювальна платформа.

 Детальніше про комп'ютер MOXA V2201 можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/x86/MOXA-V2201.htm

  Детальніше про сімейство індустріальних комп'ютерів MOXA можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/menu_2005/uc/men_computers.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2015/News/New-moxa_V2201.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2017 Moxa Inc & Vector Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Вектор " Київ - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Вектор".