5 серпня 2015


Мобільний додаток MXview ToGo для мережевого програмного забезпечення управління MOXA MXview

 


Прес-реліз

   Taipei, Taiwan, серпень 2015 - Moxa випустила додаток MXview ToGo - мобільний клієнт для програмного забезпечення управління промисловими мережами MXview. MXview ToGo забезпечує отримання попереджень в реальному часі про події, стан мережі / стан пристроїв та ідентифікації пристроїв і їх розташування. Цей мобільний інструмент забезпечує миттєвий доступ до всіх оновлень в мережі, навіть якщо оператор знаходиться в русі. Щоб випробувати всі зручності моніторингу мережі з використанням MXview ToGo досить завантажити цей додаток і оцінити його переваги. (Внизу сторінки наведені QR коди для скачування програми.)

   MXview ToGo і MXview програмне забезпечення управління промисловими мережами працюють спільно як єдине рішення управління мережею, побудоване на архітектурі клієнт - сервер. Програмне забезпечення MXview забезпечує візуальне представлення топології мережі і дозволяє користувачам виконувати налаштування, моніторинг трафіку і відтворення історії подій.
   З новим додатком MXview ToGo, мережеві адміністратори зможуть отримувати повідомлення про події безпосередньо на свої мобільні телефони, що дозволить їм миттєво перевірити стан мережі з телефону, в тому числі чи функціонує мережа штатно або є критичні ситуації, які вимагають негайної уваги. Коли адміністратори працюють на місцях, виконуючи регулярні перевірки або усуваючи неполадки, MXview ToGo можна використовувати для сканування QR коду, щоб подивитися конкретну інформацію про пристрій, без підключення до портативного комп'ютера. Крім цього, за допомогою функції локатора пристрою, користувачі зможуть включити світлодіод конкретного пристрою, щоб мати можливість швидко знайти певний пристрій із сотень аналогічних пристроїв.

    "Для забезпечення безперебійної роботи повинна бути можливість контролювати і управляти мережею і пристроями. Тим не менш, з часто змінюваними бізнес-операціями, адміністратори часто знаходяться в русі. Це ускладнювало їм мати інформацію про будь-які зміни в статусі пристроїв і мережі, не кажучи вже про можливості усунення самих ситуацій, які повинні бути виконані негайно" зазначив Івей Чен (Yiwei Chen) - менеджер по продукції підрозділу Industrial Ethernet інфраструктури МОХА. "Тепер з MXview ToGo адміністратори можуть постійно стежити за мережею в будь-який час і в будь-якому місці".

Основні особливості MXview ToGo
 - Повідомлення про події в режимі реального часу
 - Перевірка мережі / пристрою
 - Пошук смарт пристроїв і ідентифікація.

Завантажити MXview ToGo і дослідити його нові потужні можливості можна відсканувавши QR код –>

 Детальніше про індустріальне мережеве програмне забезпечення управління MOXA MXview можна прочитати ->
http://www.ukr.moxa.com.ua/product/Soft/MOXA-MXview.htm

 Детальнішу про пакет індустріального мережевого програмного забезпечення конфігурації пристроїв MXconfig можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/Soft/MOXA-MXconfig.htm
 Детальніше про мережеве програмне забезпечення MOXA MXstudio можна прочитати ->
 http://www.ukr.moxa.com.ua/product/Soft/MOXA-MXstudio.htm

 

 Постійна адреса цієї сторінки:
   http://www.ukr.moxa.com.ua/2015/News/New-moxa_MXview_ToGo.htm

Продаж продукції MOXA в Україні:
Київ: Тел. -  38 (044)
277-10-71, 277-10-72. E-mail sales@moxa.com.ua
Підтримка продукції MOXA в Україні - Телефон - 38 (044) 277-10-73, E-mail support@moxa.com.ua.
Copyright © 2024 Moxa Inc & Dynamix Telecom. Kyiv. All rights reserved.
Переклад компанії "Динамікс Телеком" - прем'єр дистриб'ютора MOXA в Україні.
Передрук і відтворення будь-яких фрагментів даної розсилки тільки з дозволу компанії "Динамікс Телеком".